3 / 4

Partajare facila si upload rapid pe web

Ambele modele asigura o partajare facila a clipurilor video pe internet. Software-ul portabil PBM incorporat simplifica incarcarea pe site-uri web cunoscute, ca YouTube, de la aproape orice computer cu conexiune la internet.

Functia Direct Copy permite transferul usor al inregistrarilor video direct pe un hard disk, fara a mai fi nevoie sa conectati dispozitivul la un computer.

Un partener excelent pentru DCR-SX21E/SR21E, noul hard disk HD-PG5UB de 500 GB de la Sony, se conecteaza rapid la Handycam pentru transferuri de date rapide. Cantarind doar 166 de grame, usor de transportat in buzunar sau in bagaj, hard disk-ul compact ofera posibilitatea de a face rapid si usor back-up, chiar si in timpul vacantelor.

In plus, compatibilitatea cu dispozitivul optional VRD-P1 DVDirect Express simplifica scrierea DVD-urilor fara necesitatea conectarii la un PC, partajarea si arhivarea fisierelor video.

Noile camere video Sony Handycam SX21E si SR21E Standard Definition compacte si usor de folosit vor fi disponibile in Romania incepand cu luna septembrie 2011.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri