4 / 6

Read's Hotel & Spa, Mallorca, Spania

Un spa intim ascuns de o gradina luxurianta cu apartamente decorate in stil african si uleiuri exotice pentru baie este uneori, tot ce avem nevoie pentru o mica vacanta departe de birou si stres.

Oaspetii veniti la Vespasian Spa beneficiaza de un spatiu privat, in care se pot bucura in voie de rasfatul oferit de resortul spaniol, mai ales ca terapiile au loc chiar in camerele hotelului.

Conacul traditional restaurat reprezinta un amestec de stiluri, de la tipic mallorcan, la o colectie de eclectica de mobilier si obiecte de arta.

Fiecare camera a hotelului are un design special, iar apartamentele au terase private unde personalul spa-ului vine sa execute unele dintre terapii.

Complexul are si o piscina mare in aer liber, inconjurata de gradini luxuriante din care rasare si superbul restaurant cotat cu stele Michelin.

Spa-ul ofera un circuit termal, exercitii cardio, jacuzzi, o camera de relaxare profunda si o piscina interioara cu jeturi de masaj.

Meniul de la spa se schimba zilnic si ofera doua-trei gustari usoare, cum ar fi creveti afumati inveliti in avocado, sandviciuri cu pui, mango si coriandru. Daca va doriti o masa mai stilata si, eventual, premiata Michelin, incercati restaurantul Bacchus din apropriere.

Desi complexul are mai multe oferte speciale disponibile, un pachet special de 4 nopti numit “Stress Reliever” include: cazare 4 nopti cu mic dejun inclus, o cina la restaurantul gourmet Bachus (fara bauturi), 2 mese de pranz sau cine la alegere in Blues Bistro, un masaj cu aromaterapie de 55 minute, impachetari anti-stres si exfoliere de 55 minute, lifting facial si in zona ochilor cu rehidratare (80 minute), biciclete pentru explorat imprejurimile, acces nelimitat la facilitatile spa-ului, zona cu ape termale, lounge, piscine, sali de fitnes si terase.

Sursa foto: www.readshotel.com


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri