5 / 6

Auriga Spa, Velden, Austria

La Auriga Spa din Velden, provincia Carinthia din sudul Austriei, tratamentele au o tenta mistica si prin urmare, au loc in functie de fazele lunii. Asta fara sa mai socotim si produsele organice si intreg conceptul de comuniune cu natura pentru care lantul de spa-uri Auriga il promoveaza in intreaga lume.

Localizarea hotelului Capella intr-un vechi castel e secol 16, pe malul lacului Worthersee nu face decat sa adanceasca senzatia de relaxare si mister care inconjoara brandul Auriga.

Spa-ul din Velden este unul dintre cele trei din lume care poseda o cabina de zapada autentica, sapata in piatra (camera pentru racirea corpului dupa o terapie calda, echilibreaza treptat temperatura corpului fiind o metoda mai blanda decat intrarea intr-un bazin cu apa rece.

Cabina este de dimensiunea unei cabine de dus, peretii si podeaua sunt acoperite de zapada corpul fiind racorit prin ,,ninsoarea” ce cade asupra lui.

Astfel, fiecare aspect al terapiilor practicate aici este raportat la fazele lunii, iar toate tehnicile, produsele si aromele spa-ului sunt combinate in asa fel incat sa creeze experiente specifice acestor faze.

Spa-ul beneficiaza de 14 camere de tratamente, scaldate in lumina naturala, cu saune separate pentru femei si barbati, piscina de vitalitate (jeturi de apa tasnesc dintr-o serie de duze speciale setate pe masaj anti-stres), dusuri cu setari numite sugestiv “ploaie de iarna” si “ploaie tropicala”.

Cafeneaua spa-ului este situata in apropierea piscinei cu ozon, ceea ce faciliteaza o relaxare completa la piscina cu o cafea aromata alaturi intre terapii.

Ingredientele folosite de bucatarii cafenelei-bistro sunt exclusiv organice, iar meniul in sine este creat in jurul produselor locale traditionale.

Sursa foto: www.schlossveldencapella.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri