1 / 6

Seriile de vara Walkman, usoare, wireless si cu design slim

Noile serii Walkman vin cu o o noua serie de optiuni pentru o ascultare clara, pentru o experienta deosebita de ascultare. De la sunetul de inalta calitate a seriei Walkman A860, pana la caracteristicile design-ului colorat si interactiv, te vei bucura de cel mai performant player MP3 sau player video MP3 de la Sony, incepand din luna septembrie a acestui an.

Noile serii Walkman A860, S760 si E460 beneficiaza de un design subtire, cu finisaje rotunjite, cu durata lunga de viata a bateriei pentru redare indelungata a muzicii. Toate cele 3 modele sunt echipate cu software MediaGo pentru transfer facil de muzica, video si poze din Windows Explorer sau iTunes.

Inovatie Sony, tehnologiile Clear Audio asigura o calitate superioara a sunetului. Utilizatorul poate crea canale tematice de muzica cu ajutorul functiei SensMe, care clasifica in mod automat melodiile pe diferite genuri.

Alte optiuni interactive ale noilor modele includ modul Karaoke, afisarea sincronizata a versurilor cu melodia si o functie de recunoastere a limbii.

Modelele A860 si S760 introduc noi caracteristici, precum optiunea de streaming prin Bluetooth cu ajutorul castilor wireless, boxele cu andocare, castile pentru masina si alte dispozitive. Conectivitatea Bluetooth la modelele de Walkman A860 si S760 permite, de asemenea, sa partajezi cu prietenii fotografiile personale stocate in telefoane mobile compatibile, fara necesitatea cablurilor inestetice.

Noile game de playere MP3 si playere video MP3 Walkman sunt disponibile in Romania incepand cu luna septembrie a acestui an, in magazinele partenere Sony din Romania, la urmatoarele preturi : NWZA864, 8GB - 669 lei, NWZE463, 4GB - 329 lei, NWZE464, 8GB - 419 lei, NWZS764, 8GB - 539 lei, NWZW262, 2GB - 289 lei.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri