3 / 6

Seria S, experienta wireless si calitatea inalta a sunetului

Noul Walkman NWZ-S760, subtire si elegant, introduce utilizatorul intr-o lume fara limite si neconventionala, cu ajutorul redarii wireless si a conectivitatii Bluetooth.

Calitatea legendara a sunetului este asigurata de 4 tehnologii Clear Audio (Bass clar, Stereo clar, efecte de sunet DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), casti EX). Utilizatorul se va putea bucura de o redare prelungita a muzicii preferate cu ajutorul bateriei cu o autonomie mai mare: 50 de ore (mod audio)6 / 10 ore (mod video)7.

Un partener perfect pentru alte modele compatibile de Walkman, setul de casti MDR-NWBT10 cu Bluetooth vine ca un accesoriu optional si ofera calitate superioara sunetului wireless.

Optiunea de inlocuire a bateriei castilor via PC sau direct din Walkman garanteaza o redare de pana la 4 ore. Comenzile tactile permit ajustarea indemanatica a volumului si faciliteaza optiunea de ascultare a pieselor: redare/pauza/anterioara/urmatoarea, chiar si atunci cand dispozitivul Walkman se afla intr-un loc greu accesibil, ca un buzunar sau o geanta.

De asemenea disponibil, noul pachet NWZ-S763BT Bluetooth este livrat cu modelul MDR-NWBT10 de casti. Acestea faciliteaza ascultarea wireless fara a fi necesara sincronizarea player-lui MP3 cu castile prin Bluetooth.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri