1 / 5

Castel de secol 15 in Scotia: 8.300 euro pe noapte

Inchirierea unui Castel nu mai este doar un moft accesibil vedetelor. Acum poti chiar si tu sa iti faci o vacanta de vis intr-un castel scotian din secolul 15.

Puteti alege un castel in Scotia, cu 27 de dormitoare, care poate fi inchiriat cu 7200 de lire pe noapte (8.300 euro), potrivit reprezentaqntilor Wimdu in Romania. Ackergill Tower este una dintre cele mai de lux locatii pe care le puteti gasi.

In liniste, fara intreruperi, absolut confidential, impreuna cu familia si prietenii puteti sa petreceti clipe de neuitat departe de lume, pentru a sarbatori un eveniment, pentru a incerca macar o data in viata experiente care nu mai sunt destinate numai vedetelor.

Fiecare dintre cele 27 de dormitoare are identitatea sa, nu exista doua camere la fel, iar serviciul include si personalul, toate mesele si bauturile visate.

In suma aveti inclus si transportul de la si catre aeroportul Wick.

”Una dintre marile mele pasiuni este sa calatoresc. Dar nu cu ghidul turistic in brate, cu cate o harta in fiecare buzunar si cu senzatia ca am ajuns intr-un oras locuit de turisti. Imi place sa descopar strazi, orase, tari, ca si cand as trai acolo, sa ma intalnesc si sa vorbesc cu localnici, sa mananc la masa cu ei, sa cant si sa dansez pe muzica lor, sa le simt ritmul cel adevarat", a declarat Mirela Sendruc, Co-Founder Wimdu Eastern Europe.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri