3 / 4

Algoritm de corectie a erorilor video in timp real

Cu Optimus 3D, LG transforma conceptul de experienta full 3D din inovatie intr-un instrument extrem de practic.

Inregistrarea, redarea si partajarea 3D se realizeaza mult mai rapid si usor cu Optimus 3D, iar consumatorii se pot bucura de acest continut fara a fi necesara utilizarea ochelarilor 3D speciali.

Smartphone-ul permite consumatorilor sa creeze continut 3D la calitate superioara datorita tehnologiei de stabilizare video 3D si algoritmului de corectie a erorilor in timp real, care corecteaza in mod automat imaginile miscate ce pot aparea in timpul inregistrarilor video. In plus, unghiul de vizualizare larg ofera consumatorilor un confort mai mare la vizionarea filmelor si a clipurilor video.

Ecranul WVGA cu diagonala de 4.3 inci ofera imagini HD luminoase, fara distorsiuni, cu o rezolutie de pana la 1080p in 2D si una de pana la 720p in 3D. Un software special permite conversia in timp real a imaginilor si a inregistrarilor video din 2D in 3D.

In plus, un software gratuit pentru conversia jocurilor 2D va fi disponibil pentru download in al treilea trimestru al anului curent, oferind utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de un continut variat 3D.

Inregistrarile 3D pot fi transferate pe un televizor 3D prin conexiune HDMI 1.4 si, totodata, telefonul poate transfera continut catre orice dispozitiv certificat DLNA. In plus, utilizatorii pot incarca si face streaming cu continutul 3D pe canalul dedicat 3D al YouTube.

Telefonul LG Optimus 3D incorporeaza primul browser augmented reality 3D (AR), dezvoltat in colaborare cu Wikitude, compania specializata in AR. Browserul va fi disponibil printr-o aplicatie ce poate fi descarcata de pe LG World.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri