1 / 4

Proiector multi-purpose, pentru birou si acasa

Noul proiector MS500 3D Ready, cu o rata a contrastului ridicata si o durata de functionare a lampei de 6.000 de ore este un proiector multi-purpose, care se adreseaza in aceeasi masura clientilor din segmentul educational cat si celor care vor un centru multimedia pentru entertainment.

Cu o luminozitate de 2500 lumeni, noul proiector BenQ asigura o experienta vizuala de calitate, chiar si in incaperile cu lumina ambientala slaba. Proiectorul este ideal pentru camerele mici, ce reunesc o audienta formata din mai putin de 25-30 de persoane. BenQ MS500 poate proiecta imagini cu o diagonala de pana la 300 de inci (7,6 m), in functie de distanta de proiectie.

„Proiectorul BenQ MS500 este foarte versatil si economic. Evolutia vanzarilor in zona echipamentelor bazate pe un foarte bun raport pret-calitate ne face increzatori in reusita acestui model pe piata romaneasca. Cu pretul accesibil si performantele tehnice, avantajele acestui model sunt legate si de lipsa costurilor de intretinere in utilizare, generata de folosirea tehnologiei DLP, care nu necesita de filtre de praf speciale in timpul utilizarii”, a declarat Dragos Salamac, Team Leader BenQ pentru Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri