3 / 6

Pentru companii: Tableta ThinkPad

Tableta ThinkPad combina experienta superioara media si de divertisment a IdeaPad Tablet K1 cu caracteristicile de securitate, fiabilitate si flexibilitate pentru care este recunoscut ThinkPad, pentru a crea prima tableta adevarata pentru afaceri.

Creat ca un dispozitiv de tip “computing companion” pentru profesionisti in miscare, Tableta ThinkPad include un creion digital optional, un port USB full-size, card slot SD full-size si mini-HDMI pentru conexiune cu proiectoarele si display-urile externe, precum si o Tastatura Folio Case optionala de calitate ThinkPad cu TrackPoint optic.

Alte caracteristici suplimentare includ suport pentru aplicatiile virtuale cu Citrix, rulare simpla fara atingere cu LanDesk si suport sigur pentru email disponibil prin intermediul Good Technology.

Oferind un display de 10.1” WXGA (1280x800) care cantareste doar 1.65 lbs, Tableta ThinkPad vine si cu un display IPS pentru un unghi de vizualizare de 178 de grade si sticla Corning Gorilla rezistenta la zgarieturi.

Acest dispozitiv din clasa business le ofera profesionistilor conectivitate, productivitate si divertisment atunci cand sunt departe de birou sau casa.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri