4 / 6

Mobilitate crescuta

Pentru utilizatorii aflati permanent in miscare, Tableta ThinkPad le permite sa vizualizeze si sa editeze documentele Microsoft Office cu aplicatia preincarcata Documents to Go de la DataViz. Sau isi pot face notite pe care sa le converteasca automat in text scris de mana cu ThinkPad Tablet Pen optional. Daca este necesara chiar si mai multa versatilitate, utilizatorii pot conecta Tastatura Folio pentru control rapid, confortabil si corect al tastaturii si mouse-ului.

Cu conectivitatea WiFi, 2GB de stocare cloud gratis, un port USB de dimensiuni standard, Card Reader SD si utilitatea de copiere a fisierelor unica de la Lenovo, partajarea fisierelor media si a documentelor cu alte persoane si dispozitive electronice este usor de realizat.

Prezentarile pot arata chiar si mai bine cand se face conexiunea cu un monitor extern prin intermediul mini portului HDMI incorporat. Utilizatorii pot sincroniza in mod convenabil fisierele si folderele cheie cu tableta ori de cate ori se conecteaza la Windows 7 PC.

Dublate cu aplicatii precum ooVoo, camerele HD duale permit sustinerea de conferinte video cu imagine extrem de clara. Utilizatorii pot pastra contactul cu prietenii si contactele de afaceri utilizand aplicatia SocialTouch oferita in exclusivitate de la Lenovo, prin care retelele sociale, email-ul si notificarile zilnice sunt plasate pe o singura interfata usor de utilizat.

Tableta ThinkPad poate fi conectata la o gama de dispozitive si retele fara ajutor interactiv de la administratorii IT. Utilizatorii pot folosi parolele retelei companiei pentru a-si accesa dispozitivul si a se conecta la e-mailul de serviciu, cu aplicatia certificata special, Good for Enterprise.

Managerii IT pot crea acces usor la preincarcari corporative din Lenovo Image Technology Center si pot de asemenea sa partajeze si sa distribuie aplicatii achizitionate sau dezvoltate de companie catre numeroase dispozitive, prin intermediul unui set de aplicatii personalizat, controlat la nivel corporativ. Cel mai important, utilizatorii au posibilitatea de a proteja datele confidentiale prin caracteristici solide de securitate inclusiv criptare card SD, software pentru dezactivarea dispozitivului in caz de pierdere si anti-furt.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri