3 / 5

Design subtire si elegant - curatare in zone inguste

In 2005, inaltimea unui aspirator robotic era in general de 200mm. In 2011, datorita cunostintelor ingineresti avansate si tehnologiei Samsung, modelele pot fi mult mai subtiri in timp ce ofera o mai ridicata performanta iar Navibot S este un micut inalt de 80mm.

Datorita design-ului subtire, NaviBot S poate sa patrunda cu usurinta in spatii inguste, asa ca nu isi pierde performanta de curatare nici macar in locuri nevazute precum zona de sub sub pat. Acest robot poate curata locuri in care multi oameni nu ar ajunge in timpul programului lor de curatenie saptamanal. In plus, aspectul sofisticat si stilat al lui Navibot S, de un negru neted si cu o suprafata de control foarte atractiva, pune in evidenta faptul ca esti in prezenta unui produs robotizat avansat, lider pe piata high-tech.

NaviBot S simte cand colecteaza o cantitate de praf si reziduuri mai mare decat in mod normal, ajustandu-si programul sa se concentreze pe zona respectiva pana curetenia este completa. Acest lucru include si marirea puterii pentru a accentua aderenta in zona afectata, facand aspirarea si mai eficienta. Puterea de absorbtie se ajusteaza in functie de cantitatea de praf – comutandu-se automat pe modul de marire a puterii atunci cand este necesar.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri