4 / 5

Eficienta silentioasa

Mai rapid si mai silentios decat precedentul NaviBot, noul NaviBot S are mai multa grija sa nu deranjeze utilizatorii atunci cand acestia sunt acasa. Aceasta curatare mai silentioasa presupune ca utilizatorii isi pot continua activitatile normale in timp ce robotul isi face treaba cu minima implicare si complicatii.

Sapte moduri de curatare si filtrarea de grad inalt HEPA furnizeaza o varietate de optiuni care sa raspunda nevoilor utilizatorilor, inclusiv o noua carpa accesoriu pentru podele care curata in siguranta toate suprafetele de podea dura. Cand curatenia este completa, robotul se goleste si este gata pentru o noua utilizare in doar trei ore de reincarcare, perfect pentru zone mult tranzitate sau mai mari.

“Suntem bucurosi sa oferim utilizatorilor acest produs de top care in mod sigur va diminua povara treburilor zilnice gospodaresti,” a spus Chang Wan Hong, vicepresedinte executiv si seful diviziei Samsung Digital Appliances.

“NaviBot S demonstreza geniul creativ al tehnologiei Samsung aplicata pietei de curatenie domestica. Suntem nerabdatori sa introducem anul acesta o varietate de electrocasnice in conformitate cu nevoile utilizatorilor. Facand curatenia atat de simpla, NaviBot S va deveni cu certitudine o necesitate pentru oricine doreste sa scape de grija curateniei locuintei”, a adaugat el.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri