3 / 4

Editeaza inregistrarile si se incarca prin USB

La fel ca predecesorul sau, SMX-F50, SMX-F70 dispune de un numar de caracteristici ce fac inregistrarea si editarea video mai usoare ca niciodata. Prin intermediul tehnologiei Samsung Record Pause, utilizatorii pot, pentru o scurta perioada, sa faca o pauza din inregistrare si sa reia filmarea exact din momentul opririi, eliminând astfel nevoia de a lipi fisierele pentru editare atunci când capturarea s-a incheiat.

Atunci când a venit vremea descarcarii si editarii materialelor, SMX-F70 ofera si un software intelli-studio integrat, ce ruleaza automat atunci când camcorderul este conectat la un PC, pentru editare si playback facile.

In plus, pentru convenienta sporita, SMX-F70 poate fi incarcat cu usurinta prin intermediul unui port USB, eliminând astfel nevoia de a purta cu tine cabluri aditionale, baterii si incarcatoare. Nu trebuie decât sa descarci videoclipurile si sa incarci camcorderul si esti din nou gata de filmare. Functia „plug and play” ofera usurinta in partajare, prin intermediul upload-urilor instantanee via portul USB al dispozitivului.

SMX-F70 dispune si de Time Lapse Recording, o functie noua si creativa ce permite capturarea unor ore intregi din ocaziile speciale la care ia parte familia ta.

Cu ajutorul acestei functii, camcorderul poate fi programat sa realizeze o captura la un interval cuprins intre una si 30 de secunde; aceste cadre vor fi lipite pentru a crea clasicul videoclip time lapse. Asadar, indiferent daca inregistrezi sosirea si plecarea de la un gratar de vara in timp ce soarele apune sau arati munca din spatele unei petreceri aniversare, videoclipul pe care il realizezi ofera un element inedit in povestire, ce va iti distra si impresiona prietenii si familia.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri