4 / 5

Baterie cu autonomie de peste 6 ore

Noul VAIO S este ideal pentru sesiuni prelungite de lucru si de joc. Bateria integrata are o autonomie de pana la 6,5 ore in modul stamina. Disponibila ca optiune, o a doua baterie aditionala poate fi atasata in orice moment, imbunatatind autonomia totala pana la 13 ore.

Daca sunteti in criza de timp, optiunea Quick Charge ofera bateriei o autonomie de o ora cu o incarcare de doar 20 de minute de la o sursa de curent.

Sistemul Grafic Hibrid Dinamic optimizeaza in mod inteligent performantele grafice in functie de gradul de dificultate al activitatii, comutand automat sau manual intre unitatea Intel integrata si unitatea grafica dedicata. Avantajul principal al sistemului hibrid este asigurarea permanenta a echilibrului intre performanta si autonomie, fie ca urmariti un film HD fie ca pur si simplu luati notite.

Tastatura iluminata include si tastatura numerica dedicata introducerii rapide si precise a datelor. De asemenea, exista si un senzor de lumina ambientala, care ajusteaza automat luminozitatea ecranului pentru a economisi energie, atunci cand lumina din incapere este slaba. Comunicarea video cu prietenii si familia este clara si precisa datorita camerei web HD, cu tehnologie Exmor.

Noul VAIO Seria S 39.5cm (15.5”) va fi disponibil in Romania din luna octombrie 2011.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri