3 / 4

Sistem de operare performant pentru retete complicate

Cuptorul HomeCHEF este dotat cu un sistem de control prin atingere si un ecran TFT color, de mari dimensiuni. Tehnologia din spatele acestuia este de fapt un micro-controlor ultraperformant care actioneaza ca un computer de sine statator. In combinatie cu hardware-ul si un sistem inteligent de operare – rezultatul expertizei si al dezvoltarii in-house – asigura un control mai rapid si mai apropiat de utilizator.

Programele si functiile sunt selectate prin simpla atingere a ecranului. Acum solutiile folosite inainte in industria auto, in cea a telefoaneor mobile si a altor aparate cu tehnologie avansata sunt folosite pentru prima data in bucatarie. Ecranul este protejat de un perete de sticla pentru a permite o operare sigura. Meniul principal arata data si ora si permite setarea in aproape orice limba dintre cele 30 disponibile. Meniul principal este ,de asemenea, o cale de acces catre meniul de baza care ofera diferite tipuri de programe pentru gatit. Toate datele sunt prezentate clar si inteligibil.

Acum este minunat de simplu sa selectati poze color ale felurilor de mancare impreuna cu instructiunile de pregatire, avand la indemana multe retete internationale traditionale, toate asigurand o dieta placut variata si un succes garantat al felurilor de mancare servite.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri