5 / 6

Hoteluri plutitoare in Delta Dunarii

Trendul hotelurilor plutitoare a venit si la noi in tara si ce loc sa fie mai potrivit pentru astfel de unitati de cazare insolite decat Delta?

Desi pe bratele Dunarii se gasesc multe astfel de barci cu cazare si servicii de top, nu toate dispun de toalete sau restaurante.

Hotelul Srano, de patru stele din Delta, este structurat pe trei punti, cu camere, restaurant si terasa, potrivit site-ului oficial.

Unitatea pune la dispozitia oaspetilor 10 dormitoare duble, un restaurant cu o capacitate de 24 de locuri, precum si de mai multe ambarcatiuni cu motor pentru explorarea bratelor Dunarii.

Aici se organizeaza si evenimente, de la nunti si alte petreceri private, la teambuilding-uri, paintball sau bird watching.

Preturile incep de la 49 euro pe zi de persoana, care include cazarea, mesele si transportul cu ambarcatiunile din dotare.

Pasionatii de vanatoare pot merge in Delta pe Finesse, de patru stele, ale carui camere dispun de izolare termica si fonica, aer conditionat, apa curenta si alte facilitati. De asemenea, hotelul mai are in dotare o camera de munitii, ustensile de pescuit, momeli si binocluri.

Un exemplu de program special pe Finesse este “VIP all inclusive”, la pretul de 1.510 lei de persoana la un grup de 18 participanti pe o perioada de 4 zile, potrivit site-ului.

Sursa foto: Finesse.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri