3 / 4

Home entertainment cu durata lunga de viata

Cu ajutorul tehnologiilor 3D DLP Link si NVIDIA 3D Vision, noul proiector short-throw W710ST de la BenQ ofera o experienta audiovizuala bogata in confortul propriului camin. Cele doua porturi HDMI permit vizualizarea pe rand a continutului din doua surse digitale diferite, fara a fi nevoie de transferul cablurilor de la una la cealalta.

Experienta de home entertainment este intregita de calitatea sunetului, prin boxele integrate, de dimensiuni generoase, cu o putere de 10W.

Datorita sistemului performant de racire, durata de functionare a lampii ajunge la 6.000 de ore in modul Economic. Utilizat in medie 4 ore pe zi, 5 zile pe saptamana si 50 de saptamani pe an, lampa are o durata de utilizare de 4 ani, iar utilizat cate 6 ore in fiecare zi de week-end, timp de 52 de saptamani anual in modul eco, lampa are o durata de viata de peste 9,6 ani.

Tehnologia DLP de la BenQ reduce timpul de racire cu pana la 60%, iar in timp ce proiectorul este inactiv in modul Stand-by consumul de energie scade sub 1W.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri