3 / 4

DMC-GX1, imagini surprinzator de clare

Camera LUMIX G Micro System este capabila sa obtina imagini de o calitate foarte ridicata, cu detalii apropiate de realitate, la o rezolutie excelenta si cu o reproducere fidela a culorilor. Datorita senzorului Live MOS cu rezolutia de 16 megapixeli si a procesorului Venus Engine, imaginile preluate in conditii de luminozitate scazuta, la un nivel ISO care ajunge chiar la 12800, sunt surprinzator de clare.

Sistemul de autofocalizare a adus imbunatatiri vitezei de operare, noua camera din gama LUMIX G Micro System fiind capabila sa realizeze fotografii in cascada la un interval de numai 0,09 secunde cu Light Speed AF. Fotografierea in rafala ajunge la o rata de 4,2 fps la rezolutia maxima de 16-megapixeli, sau la 20 fps la o rezolutie de 4 megapixeli.

DMC-GX1 poate inregistra video full-HD la 1920 x 1080 cu sunet stereo, in format AVCHD, superior atat prin eficacitatea compresiei informatiilor, cat si prin compatibilitatea cu o multitudine de echipamente AV pentru vizionarea filmelor inregistrate.

Sistemul Advanced AF include functiile full-time AF si tracking AF si poate fi utilizat in modul video astfel incat fiecare utilizator sa poate obtine cele mai bune clipuri, cat mai usor.
Parte din noua linie premium de camere LUMIX G Micro System, noua GX1 se remarca si printr-un design deosebit. Montantul din partea superioara a camerei permite atasarea foarte facila a vizorului optional Live View Finder (DMW-LVF2), echivalent cu 1.440.000-dot si unghi de vizibilitate de 100%. Camera este compatibila cu standardul UHS-I pentru carduri de memorie SDXC/SDHC.

LUMIX G Micro System ofera un total de 14 sisteme optice interschimbabile, inclusiv noul sistem Power Zoom X – alaturi de obiectivul cu zoom standard, teleobiectivul, obiectivul cu o singura lungime focala, obiectivul cu deschidere mare, obiectivul fish-eye si macro – care ofera camerei o versatilitate deosebita, astfel incat poate fi utilizata in orice ocazie, pentru orice situatie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri