USR isi consolideaza sustinerea din partea bucurestenilor si la alegerile parlamentare, fiind cotat cu doar cateva ore inainte de inchiderea urnelor, la aproximativ 25% din optiunile de vot, ceea ce mentine partidul condus de Nicusor Dan pe locul al doilea in Bucuresti, dupa PSD, dar cu aproximativ zece procente in fata liberalilor. La nivel national, PSD ar avea peste 45%, iar PNL ar fi pe locul al doilea, cu jumatate din numarul de voturi al social-democratilor.

Conform cifrelor vehiculate la aceasta ora la nivelul principalelor partide politice, PSD ar avea in Capitala aproximativ 38% din voturi, iar USR - 25%. Liberalii se claseaza abia pe pozitia a treia, la distanta de USR, avand in jur de 15%, informeaza news.ro.

PMP ar avea 9% din voturi, fiind urmat de ALDE cu 7%.

La alegerile locale din iunie, PSD-UNPR a obtinut 40,42% din voturile bucurestenilor, USB - 25,34%, iar PNL - 13,07%.

La nivel national, atat cifrele atribuite celor doua case de sondare acreditate de AEP pentru aceste alegeri (IRES si CURS - Avangarde), cat si cele care vin dinspre partide plaseaza PSD pe primul loc in optiunile de vot, cu scoruri intre 45% si 48%, urmat de PNL in jur de 20%. USR ar avea 7-9%, ALDE si UDMR sunt situate cu putin peste pragul electoral de 5%, in timp ce PMP este la limita, fiind cotat cu 4-6%.

Primele rezultate ale exit-poll-urilor IRES si CURS - Avangarde urmeaza sa fie prezentate la ora 21.00, cand se inchid urnele.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri