Ciolacu s-a aflat, alături de candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, la Depoul Dudeşti, unde a stat de vorbă cu şoferi, mecanici şi dispeceri.

''De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajaţii din transportul public bucureştean pentru care astăzi este o zi obişnuită de muncă. Am stat de vorbă la Depoul Dudeşti cu şoferi, mecanici şi dispeceri. Sunt oameni deschişi şi harnici, care îşi doresc o schimbare majoră de la administraţia acestui oraş: un plan de investiţii mult mai curajos pentru un transport public modern'', a scris Ciolacu pe Facebook.

Acesta a transmis şi un mesaj de Ziua Muncii.

''De 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura servicii publice esenţiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este preţuit şi că, alături de colegii mei social-democraţi, voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească. După ce am depăşit Ungaria, sunt convins că putem ajunge şi Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiţi angajaţi din această parte a Europei! Fiindcă o merită din plin!'', a spus Marcel Ciolacu.

Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu