„PSD nu își permite să nu aibă candidat la prezidențiale, iar Marcel Ciolacu este favorit în PSD pentru această candidatură”, a precizat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, prezent alături de jurnaliști într-unul dintre Trenurile Soarelui pentru a inaugura vagoanele noi pe care le puțeți vedea în galeria foto de aici.

Declarația e în linie cu cea dată recent și de Paul Stănescu, secretarul general al partidului.

"Părerea mea, părerea multor colegi cu care stau de vorbă, adică nu eu singur spun lucrul ăsta, colegii mei spun, cu toţi spunem lucrul ăsta - PSD va avea candidat la funcţia prezidenţială un membru al PSD. Cutuma partidului a fost ca acest candidat să fie preşedintele partidului", a afirmat Stănescu, înainte de reuniunea Consiliului Politic Naţional al PSD, care are loc la Sâmbăta de Sus.

El a adăugat că exclude varianta ca PSD să îl susţină la alegerile prezidenţiale pe Mircea Geoană din poziţia de candidat independent.

Consiliul Politic Naţional al PSD, reunit în sala "Academiei Sâmbăta" a Mănăstirii Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus, analizează rezultatele alegerilor locale şi europarlamentare şi va decide dacă social-democraţii merg la alegerile prezidenţiale cu un candidat propriu sau cu un candidat comun, împreună cu PNL.

Sursa foto: Facebook.com / Sorin Grindeanu