CORONAVIRUS | Primul cinematograf care se închide: Cinemax Veranda își suspendă activitatea și rambursează valoarea biletelor deja achiziționate

Cinemax România, lanțul cinematografic slovac ce a intrat în România anul trecut, își suspendă proiecțiile de film din cadrul Cinemax Veranda, în mod voluntar și proactiv în contextul generat de răspândirea accelarată a virusului COVID-19, din ultimele zile.

Cinematograful, prin conducerea sa, a decis întreruperea activității sale, începând cu data de 14 martie, pentru o perioadă nedeterminată, cu scopul de a limita riscul de răspândire a COVID-19 în rândul vizitatorilor și a angajaților săi.

Anterior, operatorul cinematografic anunțase pentru wall-street.ro, pentru două săli ale cinematografului din Veranda Mall, ce aveau o capacitate de 275, respectiv 140 de locuri, accesul permis se va face pentru 100 de persoane.

Mai mult, operatorul a instaurat o regulă de a lăsa un rând liber între participanții din sală. Practic, încă de la casă, se vor vinde bilete doar pentru jumătate de rânduri din sală, astfel încât un rând să poată fi ocupat de spectatori, iar altul liber.

"Prin această măsură de prevenție, CINEMAX dorește să își arate sprijinul său față de eforturile autorităților publice de limitare a răspândirii Coronavirusului în rândul populației, prin evitarea spațiilor publice, în formă absolută. Acesta este singura soluție eficientă de prevenție, în acest moment. Prin închiderea cinematografului, conducerea CINEMAX îi roagă pe toți iubitorii de film să evite spațiile închise și aglomerate și să respecte toate regulile de igienă și dezinfecție impuse de autorități".

Citeste si:
CORONAVIRUS|Cinematografele vând bilete cu SPAȚII LIBERE între...
Ce fac cinematografele pentru...

„Hotărârea luată întărește măsurile deja adoptate de Guvernul României și de Ministerul Sănătății de prevenție, informare și dezinfectare, deja implementate în cadrul cinematografului. Mai mult decât atât, CINEMAX își asumă responsabilitatea și solidaritate față de siguranța vizitatorilor noștri, a angajaților, cât și a colaboratorilor și a partenerilor, fiind alături de societatea civilă și privată în această situație dificilă.” a declarat Claudia Gheorghe, Marketing Manager

Contravaloarea tuturor biletele deja achiziționate pentru proiecțiile viitoare ale filmelor din program, va fi rambursată în integralitate, mijloacele de comunicare interne, pentru aceste solicitari rămânând operaționale : www.cine-max.ro/ vernda@cine-max.ro

Sursa foto: U By UvGroup/Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »Citește și
Lactalis închide două fabrici Dorna Lactate, în contextul pandemiei
Setari Cookie-uri