Noul magazin Carrefour Bonteria Very&So este situat pe Calea Dorobanți, lângă magazinul Carrefour Express, deschis la finalul lunii mai de francezi, la numărul 103-105. Magazinul Carrefour Express oferă un spațiu Food2Go în care se gătesc burgeri și alte preparate, cafea de specialitate de la cafeneaua Lemur, o zonă cu produse BIO și o zonă cu vinuri locale.

Noul concept lansat pe piață de francezi, denumit Very&So, are în vitrină mai multe produse de drogherie, precum produse cosmetice și articole pentru igiena orală. Unitatea face, astfel, concurență magazinului dm drogerie market deschis peste drum.

Reprezentanții Carrefour au transmis doar că magazinul va avea, printre altele, parfumuri, produse de make-up, cosmetice și produse BIO.

În prezent, magazinul este în căutare de personal, iar o parte dintre articole sunt așezate pe rafturi, nefiind încă pregătit pentru deschidere.

Grupul Carrefour are peste 10.100 de magazine în 34 de țări. În România, retailerul are peste 360 de magazine. Carrefour a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 10,56 miliarde de lei, în creștere cu 10% față de anul precedent.