Evenimentul anului in eCommerce va avea loc pe 31 martie si 1 aprilie, la Brasov, Hotel Kronwell, si se redefineste pentru a fi in ton cu noul model de a face business – mai deschis, mai interactiv, speakeri care vor oferi insights despre construirea unui business, esecuri, provocari si strategii pentru a reusi in afaceri.

ecomTEAM introduce “eCom Stories”, un format in care tineri antreprenori si manageri vorbesc despre afacerile la care pun umerii, reusite si challenge-uri, participantii putand discuta cu acestia si, in pauzele de networking, sa schimbe idei si carti de vizita pentru potentiale parteneriate. Discutiile vor fi dinamice, rapide si punctuale.

In cea de-a doua zi vei putea participa la workshop-uri hands on, oferite de specialisti in piata, interactive.

Totodata, la editia aniversara cu numarul zece, alaturi de Gemius, unul dintre liderii pietei de studii si analize de piata, vom oferi celor prezenti un studiu exclusiv, in premiera pe piata locala.

Printre altele, Gemius va raspunde unor intrebari precum ce influenta reala are advertising-ul, sub diferitele sale aspecte, asupra cumparatorilor, dar si cat de mult influenteaza…influencerii decizia de achizitie.

Alte intrebari la care va raspunde studiul sunt la ce criterii se uita clientii cand decid sa achizitioneze, dar si de ce lasa produsele in cos, nefinalizand comanda; Gemius va prezenta si la ce se uita clientii la nivel vizual cand deschid pagina unui magazin online, dar si cand si cum prefera ei sa cumpere.

Printre companiile invitate se numara Aggranda, Gun Media, DWF, Retargeting.biz sau Atu Tech. Alaturi de cei mentionati anterior, vom discuta despre roboti inteligenti si inteligenta artificiala care poate ajuta la usurarea proceselor din cadrul companiilor, probleme si solutii de SEO, dar si provocari de business “de zi cu zi”.

Profita acum de oferta 1+1 – la un bilet cumparat, ai un bilet gratuit!