„Clienții evoMAG caută configurații mai sofisticate, cu dotări de ultimă generație și cu componente care înglobează ultimele tehnologii, ce permit sistemelor să aibă o putere de calcul din ce în ce mai mare. Totodată, au nevoie de sisteme care să le permită și desfășurarea muncii de acasă, dar pe care să le poată folosi și pentru entertainment și a rula cele mai noi jocuri apărute pe piață”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG, menționând că aspectele nominalizate au condus la crearea propriei mărci de sisteme PC, EVO.

În prezent, peste 60% din sistemele desktop vândute de evoMAG sunt sisteme asamblate EVO, marcă proprie creată în prima parte a acestui an, ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei. evoMAG comercializează 21 de tipuri de sisteme asamblate, cu configurații diferite, adresate, în special, gamerilor și nevoilor diferite ale acestora, ce țin de satisfacerea acestui hobby.

Sistemele asamblate marca EVO costă, în medie 7.000 de lei, prețurile variind între 1.999 de lei și 16.999 de lei.

Tehnologia și grafica jocurilor a ajuns la un nivel foarte avansat, lucru care face ca jocurile să fie mult mai interesante, dar și să necesite resurse mai mari și sisteme mai performante.

„Cele mai vândute sisteme desktop asamblate de specialiștii evoMAG sunt cele cu plăci video cu chipset RTX 3070, RTX 3080 și RTX 3090. Cu acestea, ne adresăm preponderent gamerilor pasionați, care accesează cele mai noi jocuri și își doresc o experiență de joc hi-quality, cu un FPS demn de jocurile de acțiune. Urmează, dar cu un procent mult mai mic, clienții care fac proiectare sau care folosesc sistemele pentru puterea lor de calcul”, mai spune Mihai

Sursa foto: evoMAG