În urma acestei numiri, Publicis Groupe Republica Cehă va fi însărcinat cu dezvoltarea unei strategii media pentru Notino, inclusiv cu planificarea și cumpărarea de spațiu media la televiziune, precum și pe alte canale offline și online. În strânsă colaborare cu birourile locale, Publicis Groupe Republica Cehă va gestiona campanii în 14 țări. În Europa Centrală și de Est, aceasta include Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croația, Grecia, Estonia, Lituania și Letonia. O echipă dedicată afacerii Notino va fi condusă de Martin Požárek, Business Director, Publicis Groupe Republica Cehă, pentru a susține nevoile acestei afaceri.

Vorbind despre această numire, Tomas Lauko, Chief Executive Officer, Publicis Groupe Central & Eastern Europe a adăugat: ”De 5 ani lucrăm din greu pentru a ajuta Notino să își extindă afacerile în întreaga Europă. Suntem extrem de fericiți că au decis să ne acorde în continuare încrederea lor pentru a le sprijini creșterea afacerii. În ultimii ani, am făcut investiții strategice pentru a ne îmbunătăți continuu ofertele în Europa Centrală și de Est, pentru a contribui la stimularea creșterii afacerilor pentru clienții noștri în lumea platformelor. Echipa noastră din Republica Cehă a fost întotdeauna în prima linie a acestui exercițiu, iar această numire este o dovadă a eforturilor lor. Suntem recunoscători pentru parteneriatul continuu cu Notino pe 14 piețe, în timp ce ne concentrăm neîncetat pe extinderea în continuare a business-ului lor".

Notino colaborează cu Publicis Groupe Republica Cehă din 2018 și, împreună, au construit un sistem de campanii bazate pe date, orientate spre business, care sprijină creșterea afacerii pe piețele europene. În plus, Publicis Groupe dezvoltă în prezent o soluție tehnică pentru client, să împărtășească informații detaliate despre campaniile în curs de desfășurare pentru a crește și mai mult eficiența investițiilor acestuia în publicitate. Tabloul de bord personalizat va conține date actualizate privind campaniile din fiecare țară, inclusiv raportarea ulterioară.