Ca parte a aceluiași ecosistem, și la Tazz data Black Friday 2023 este aceeași ca la eMAG, adică 10 noiembrie. Dar, dacă eMAG nu a dat detalii despre campania de Black Friday, neindicând până acum niciun produs din promoție, în schimb Tazz, prin CEO-ul său, Alin Șerban, a fost extrem de concret.

”Conceptul de Black Friday este la noi deja la al treilea an”, a spus șeful Tazz. ”Noi, de Black Friday, vindem vouchere”. În 2022 campania s-a numit Bank Friday la Tazz, iar în 2021, Smart Friday.

Ce înseamnă asta? ”Împreună cu restaurantele, punem în app vouchere cu diverse reduceri de la 30 la 80%. Îți cumperi un voucher de 100 de lei, care are patru utilizări de 25 de lei. Poți apoi să folosești acel voucher la următoare comenzi până la 31 ianuarie 2024”, explică Alin Șerban. Voucherele nu sunt generale, ci specifice fiecărui restaurant. Reducerea este susținută atât de Tazz, cât și de restaurante.

De asemenea, Tazz va avea vouchere proprii Genius și de delivery.

În 2022, de Black Friday, utilizatorii care dețineau un abonament Genius au primit cu o zi înainte acces la oferte exclusive - practic, puteau achiziționa vouchere de 100 lei la prețul de 50 de lei, aplicabile la toți partenerii Genius.

Valoarea voucherelor de Black Friday va fi unică – 100 de lei, la fel ca în anii trecuți. În prima oră (cam între 7:30 și 8:30) se vând 40% din vouchere, a mai precizat Alin Șerban. Pregătirile pentru Black Friday 2023, mai spune CEO-ul Tazz au început încă de la 1 septembrie.

În 2022, comenzile plasate de Black Friday de clienții Genius în cele patru aplicații de comerț online – eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful – au cuprins, în medie, 6 articole și au avut valoarea de 1.359 de lei. Tazz, unde Dante International (eMAG) este acționarul principal face parte din cel mai puternic ecosistem de e-commerce din România în acest moment, care pe lângă eMAG și Tazz mai cuprinde Fashion Days și Freshful. Pornită din Timișoara, platforma Tazz este acum în 33 de orașe: Timișoara, Cluj-Napoca, București, Iași, Arad, Brașov, Oradea, Sibiu, Deva, Alba Iulia, Baia Mare, Ploiești, Craiova, Brăila, Reșița, Botoșani, Pitești, Târgu Mureș, Constanța, Suceava, Galați, Râmnicu Vâlcea, Bacău, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Buzău, Slatina, Zalău, Mediaș, Focșani, Târgoviște, Petroșani, Sfântu Gheorghe.

Sursa foto: Tazz