“România este o piață foarte importantă pentru OPPO, iar strategia noastra de dezvoltare pe termen lung include, pe lângă extinderea portofoliului de produse, și extinderea punctelor de interacțiune cu consumatorii. Astfel, deschiderea magazinului propriu, ce aduce o serie de beneficii atractive pentru consumatori, este un pas natural în dezvoltarea brandului la nivel local. Până la finalul lunii, clienții magazinului nostru online beneficiază de reduceri de până la 90% la produsele disponibile, în limita stocului existent”, a declarat Yang Shaohua, General Manager OPPO în România.

Magazinul online al brandului OPPO, www.oppostore.ro, vine cu o serie de oferte promoționale. Până la data de 29 octombrie, cei care fac o achiziție din magazinul online beneficiază de reduceri de 90% din preț pentru produse precum încărcătoare, huse, accesorii pentru ceasuri inteligente, reduceri de 30% pentru diverse modele de căști, precum si discount-uri pentru telefoane din seria Reno10.

Totodată, la fiecare achiziție, clienții primesc puncte bonus (Puncte OPPO) pe care le pot transforma în discount la achizițiile următoare în decurs de un an. In funcție de câte Puncte OPPO au în cont, aceștia pot achiziționa produse chiar și cu 100% discount.

În plus, cei care achiziționează un smartphone din magazinul online al brandului beneficiază de garanție extinsă la 3 ani, iar pentru modelele Reno10, Reno10 Pro și Find N2, consumatorii primesc extra garanție pentru ecran, pentru o perioadă de 6 luni de la achiziție. Toate comenzile cu valoare de peste 299 lei beneficiază de livrare gratuită.

Sursa foto: William Potter / Shutterstock.com