Printre cele mai căutate produse Kärcher în acest an s-au numărat mopurile electrice, aspiratoarele robot și aspiratoarele verticale. Deși în anii trecuți tendințele sezoniere influențau vânzările aparatelor de spălat cu presiune (produs original Kärcher), în 2023, interesul consumatorilor pentru acestea este vizibil crescut, indiferent de anotimp. De asemenea, datele companiei arată că aspiratoarele pentru geamuri devin din ce în ce mai populare în rândul românilor.

Noua ediție de Black Friday vine cu reduceri la peste 50 de produse din portofoliul Kärcher. Astfel, ofertele „vedetă” ale acestui an sunt:

  • Aspiratorul pentru geamuri WV 2 + KV 4 Premium cu un discount de 50%.
  • Aspiratorul VC 2 Premium, cu o reducere de 50%.
  • Aparatul de curățat podelele FC 5 Premium, redus cu 40%.
  • Aspiratorul cu acumulator VC 6 Premium ourFamily cu discount de 35%
  • Tot de o reducere de 35% beneficiază și aspiratorul cu acumulator VC 7 Cordless YourMax Extra
  • Aparatul de curățat cu spray-extracție SE 6100, redus cu 30%.
  • Aspiratorul robot cu funcție de mop RCV 4, redus cu 22%.

„Cel mai mare discount din campanie, de 50%, este aplicat chiar aspiratoarelor verticale și aspiratoarelor pentru geamuri, două categorii de produse care știm că se află în topul preferințelor românilor, după cum o demonstrează datele noastre.”, spune Mihaela Dărângă, Director Marketing, Kärcher România.

În 2022, cele mai accesate produse de pe site-ul www.karcher.ro, în perioada de Black Friday, au fost: mopurile electrice, aspiratoarele verticale, aparatele de curățat cu aburi și aparatele de curățat geamuri. Campania anului trecut s-a încheiat cu o creștere a vânzărilor de peste 30% (vs 2021), la peste 2.000 de produse din portofoliul Kärcher România, doar în magazinul online.

Pentru ediția 2023 a Black Friday, compania preconizează o creștere a vânzărilor de 20%. Tot în acest an, coșul mediu de cumpărături în magazinul online a fost de 826 de lei, în creștere cu 8% față de anul trecut. Promoțiile de Black Friday de anul acesta sunt disponibile în perioada 10 - 20 noiembrie, atât online, pe www.karcher.ro, cât și în rețeaua de magazine Kärcher Center din țară. Transportul este gratuit pe toată durata campaniei, iar perioada de retur va fi prelungită la 30 zile pentru produsele comandate.

Sursa foto: Roman Chekhovskoi / Shutterstock.com