În prezent, comerțul digital are o rată ridicată de penetrare în principalele economii mondiale. Potrivit unui studiu realizat de compania germană de consultanță ECDB, ecommerce-ul s-a dezvoltat și a crescut constant în ultimii șapte ani. Se estimează că industria va depăși 750 de miliarde de dolari până în 2027.

VTEX va reuni întregul ecosistem de comerț digital pentru schimb de cunoștințe și oportunități de business. Aproximativ 3.000 de specialiști din comerț din întreaga lume sunt așteptați să se reunească și să se conecteze într-un eveniment care este deja un succes în New York, Sao Paulo și Mexico. VTEX Connect Europe va fi organizat pentru prima dată pe continent, la Palau de Congressos de Catalunya, în Barcelona, ​​pe 7 iunie. https://content.vtex.com/europe/.

„Considerăm că este esențial să oferim profesioniștilor din industrie spațiul potrivit în care să ofere conținut specializat, soluții digitale și informații despre piață pentru a-i ajuta să ia decizii profitabile pentru afacerile lor. Barcelona a devenit punctul de întâlnire pentru unul dintre cele mai relevante evenimente de comerț digital și rețele din sector și suntem încântați să aducem VTEX Connect în Europa pentru prima dată”, a declarat Santiago Naranjo, Chief Revenue Officer (CRO) la VTEX.

Speakeri de talie mondială din întreaga lume vor urca pe scenă, împărtășindu-și expertiza și prezentând perspective revoluționare despre viitorul comerțului. Discuția va fi condusă de peste 30 de experți internaționali reprezentativi pentru industrie, care își vor împărtăși experiențele în conferințe și workshop-uri cu subiecte variind de la inovație, pragmatic composability, Women in Tech, strategii de comunicare, comportamentul consumatorilor, ceea ce fac brandurile pentru a transforma piața, Gen AI și strategiile centrate pe client, printre altele.

Membri din top management ai unor compani precum VTEX, LinkedIn, NASA, OBI, Whirlpool, Santander, AWS, RedCloud, și Valtech se vor număra printre speakeri. Invitați speciali se vor alătura, de asemenea, evenimentului VTEX pentru a-și împărtăși poveștile, cunoștințele și concluzii practice, asigurând o experiență cu adevărat utilă pentru toți participanții.

Evenimentul pune la dispoziție o platformă în care profesioniștii din comerțul digital pot accesa sesiuni prezentate de experți de top în retail, comerț digital, B2B, marketing digital și soluții pentru afaceri digitale. Platforma își propune să promoveze cunoștințele practice prin cele mai recente tendințe și prezentarea de povești de succes, promovând rețelele și afacerile. În același timp, va fi un cadru perfect pentru a prezenta cele mai inovatoare soluții și pentru ca participanții să învețe cum să își optimizeze operațiunile și strategiile pentru a-și duce afacerile digitale la următorul nivel.

Cei interesați să participe la eveniment își pot achiziționa bilete de pe https://content.vtex.com/europe/