De ce PROMOTIFUL?

Promotiful este platforma SaaS de automatizare creată de INTERACTIONS cu ajutorul căreia poți dezvolta uşor şi rapid un website de promoţie, fără intervenţia unei echipe de programare. Platforma se adresează organizatorilor de promoții, fie că vin din agenții sau fac parte din departamente de marketing sau vânzări, şi pune la dispoziţie o gamă largă de mecanici, toate uşor de setat, dintre care cele mai populare sunt: coduri unice, momente norocoase, concurs foto, câştig garantat. Rezultatul este o pagină pentru o campanie promoțională completă și perfect funcțională creată în doar câteva ore, cu doar o fracțiune din bugetul destinat unei campanii promoționale (aproximativ 10%).

Noutăți în sezonul toamnă-iarnă: două noi mecanici

Și pentru că știm cât de importantă este varietatea, pentru că știm că marketerii își doresc să ofere audienței targetate mecanici și campanii cât mai bine adaptate profilului consumatorilor, am adăugat în Promotiful două mecanici noi: Jackpot și Roata Norocului. Roata norocului este o mecanică atrăgătoare din punct de vedere vizual, care oferă o doză de entertainment publicului și ajută la promovarea produselor și serviciilor brandului. Pentru audiență, o mecanică tip Roata Norocului este atrăgătoare pentru că înlătură așteptarea. Participanții află instant dacă/ce au câștigat. Jackpot-ul mizează pe multă culoare, redând un aparat de jackpot care îi ajută pe participanți să afle imediat dacă au câștigat sau nu, în funcție de faptul dacă cele 3 imagini din aparat sunt identice. Desigur că cele trei imagini din aparat pot reda produse, servicii sugestive sau premii.

400 de marketeri au ales deja Promotiful

Principalele beneficii ale automatizării campaniilor promoționale online prin intermediul Promotiful sunt reducerile semnificative de timp și costuri. Analiza campaniilor realizate până acum arată reduceri ale bugetelor cu până la 90%, în condiții de creștere cu 30% a ratei de succes, alături de diminuarea considerabilă a timpului alocat. Astfel, un beneficiu indirect este posibilitatea realocării bugetului. Prin reducerea costurilor de implementare, poate fi mărit bugetul alocat, de exemplu, premiilor, sau poate fi extinsă campania pentru a include mai multe promoții. Un alt beneficiu pe care îl adăugăm pe lista Promotiful este reducerea stresului. Automatizarea promoțiilor înseamnă mai puține taskuri repetitive, deci mai mult timp câștigat. Mai puține discuții inutile, mai mult timp de campanie. Costuri mai mici de implementare, buget mai mare de premii sau promovare.

Am încredere că alături de echipa Promotiful putem implementa campania promoțională dorită pentru brandul tău. Și avem alături 400 de marketeri care ne pot atesta rezultatele. Ne găsești aici.

Agenția de comunicare interactivă & eCRM INTERACTIONS și-a început activitatea în ianuarie 2009. Compania a avut o creștere constantă și oferă servicii de creație, mentenanță, dezvoltări tehnice și de automatizare: 50% business autohton și 50% business extern.

În portofoliul de clienți INTERACTIONS de-a lungul timpului s-au numărat branduri precum Telekom, Nestlé (Joe, KitKat, Maggi, Nescafe, Nesquik, Nescafe Dolce Gusto), Audi, Seat, Hochland, LG Electronics, Mega Image, Macromex (Edenia), Martini, CEC Bank, Groupama, Mobexpert, Metropolitan Life, Sodexo, Salterra, Porsche Finance Group, Elefant.ro, Oracle, Niran, K Group, Queisser Pharma, Nordic Group sau Profi.

Agenția are în portofoliu peste 50 de premii creative și nominalizări.