Promotiful, soluția rapidă pentru campania ta de primăvară

Promotiful este platforma SaaS de automatizare creată de INTERACTIONS cu ajutorul căreia puteți dezvolta uşor şi rapid un website de promoţie, fără intervenţia unei echipe de programare. Platforma se adresează organizatorilor de promoții, fie că vin din agenții sau fac parte din departamente de marketing sau vânzări, şi pune la dispoziţie o gamă largă de mecanici, toate uşor de setat, dintre care cele mai populare sunt: coduri unice, roata norocului, momente norocoase, concurs foto, câştig garantat. Rezultatul este o pagină pentru o campanie promoțională completă și perfect funcțională creată în doar câteva ore, cu doar o fracțiune din bugetul destinat unei campanii promoționale (aproximativ 10%).

3 motive pentru care să alegi Promotiful pentru campania ta de primăvară

Rapiditate

Principalele beneficii ale automatizării campaniilor promoționale online prin intermediul Promotiful sunt reducerile semnificative de timp și costuri. Analiza campaniilor realizate până acum arată reduceri ale bugetelor cu până la 90%, în condiții de creștere cu 30% a ratei de succes, alături de diminuarea considerabilă a timpului alocat. Astfel, un beneficiu indirect este posibilitatea realocării bugetului. Prin reducerea costurilor de implementare, poate fi mărit bugetul alocat, de exemplu, premiilor, sau poate fi extinsă campania pentru a include mai multe promoții.

Cost eficient

Promotiful își propune să maximizeze bugetul de marketing prin reducerea semnificativă a timpului și efortului necesar pentru dezvoltarea și lansarea campaniilor. Acest avantaj asigură nu doar o gestionare mai eficientă a resurselor, dar și creșterea potențialului de impact al campaniei tale.

Diversitatea mecanicilor

Fie că este vorba de coduri unice, roata norocului, momente norocoase, concurs foto sau oferirea unui câștig garantat, Promotiful pune la dispoziție instrumentele necesare pentru a crea o campanie memorabilă și eficientă, iar diversitatea mecanicilor asigură că vei găsi întotdeauna o metodă care să rezoneze cu audiența ta, crescând astfel angajamentul și impactul campaniei.

În concluzie şi în spirit de glumă, primăvara aceasta nu aștepta să vezi cum înfloresc campaniile brandurilor concurente. Hai să transformăm împreună ideile de campanie în realitate. Așteptăm doar un semn aici.

În portofoliul de clienți INTERACTIONS de-a lungul timpului s-au numărat branduri precum Telekom, Nestlé (Joe, KitKat, Maggi, Nescafe, Nesquik, Nescafe Dolce Gusto), Audi, Seat, Hochland, LG Electronics, Mega Image, Macromex (Edenia), Martini, CEC Bank, Groupama, Mobexpert, Metropolitan Life, Pluxee, Salterra, Porsche Finance Group, Elefant.ro, Oracle, Niran, K Group, Queisser Pharma, Nordic Group, Transavia (Fragedo) sau Profi.

Agenția are în portofoliu peste 50 de premii creative și nominalizări.

Motto-ul INTERACTIONS: "Ne ținem cuvântul dat, întotdeauna!"