Vorbim, așadar, de posibilități nelimitate. Și, am putea spune, de baze de date nelimitate. Iar acum ne îndreptăm spre una dintre cele mai arzătoare întrebări pe care și-o adresează toți cei care lucrează și comunică cu baze de date de clienți de mari dimensiuni: cum eficientizăm și cum optimizăm costurile?

HubSpot + HubReach, soluția eficientă pentru a comunica cu bazele de date de mari dimensiuni

Proiectat special pentru companiile care gestionează baze de date de contacte de mari dimensiuni, HubReach + HubSpot vă asigură că nu trebuie să faceți compromisuri între volum și cost. Acolo unde soluțiile standard devin nesustenabil de costisitoare, HubReach + HubSpot intervin și oferă o soluție integrată de CRM și automatizare a serviciilor de marketing, fără costuri exorbitante.

Despre HubSpot, platforma CRM numărul 1 la nivel mondial pentru afaceri în dezvoltare, știți deja că este aici pentru a ajuta afacerile să gestioneze, să automatizeze și să optimizeze interacțiunile cu clienții lor. HubSpot oferă o gamă largă de instrumente software care ajută brandurile să-și îmbunătățească relațiile cu clienții, să creeze, să urmărească și să optimizeze campaniile de marketing și să eficientizeze procesele de vânzare. Iar acum, cu HubReach, toate aceste beneficii vin într-o ofertă cost competitivă și pentru bazele de date de mari dimensiuni.

Trei puncte esențiale de bifat cu ajutorul HubSpot + HubReach

Cu HubReach, beneficiați în continuare de soluțiile performante HubSpot, reducând în același timp costurile exorbitante. Este același CRM HubSpot de încredere, care poate gestiona baze de date cu până la un milion de abonați, oferindu-vă, de asemenea, instrumente de e-mail și SMS. Trimiteți câte e-mailuri doriți, chiar și tranzacționale, și plătiți doar pentru ceea ce trimiteți.

Automatizare

Cu HubReach, automatizarea workflow-urilor de marketing devine un proces facil, care asigură o comunicare consecventă, maximizând eficiența și reach-ul. Prin conectarea HubSpot și HubReach vă puteți bucura de toate beneficiile unei soluții complete de automatizare: puteți planifica și implementa campanii de email marketing, îmbunătățind interacțiunea cu clienții prin segmentarea lor pe baza preferințelor și comportamentului anterior. Monitorizarea în timp real a performanței campaniilor este simplificată, iar urmărirea și angajarea potențialilor clienți sunt automate, asigurând livrarea de conținut relevant în momentul potrivit.

Campanii de e-mail marketing

Cu HubReach programați, eficientizați și scalați cu ușurință campanii de e-mail marketing. În plus, puteți monitoriza și analiza performanța acestor campanii în timp real, asigurându-vă că fiecare mesaj ajunge la audiența targetată, în momentul potrivit.

Campanii de SMS

HubReach oferă o soluție de SMS personalizată, complet integrată cu HubSpot CRM, care vă permite să creați mesaje personalizate și relevante.

Și un punct extrem de important: bugetul

Vreau să închei prin a sublinia încă o dată costurile reduse ale acestei soluții. Astfel, dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente și cost eficiente pentru a comunica cu baze de date de contacte de mari dimensiuni, vă aștept să vorbim, 15 minute, aplicat, despre brandul dumneavoastră și HubReach.

Mediapost Martech oferă servicii de onboarding și consultanță automatizare prin intermediul platformelor HubSpot, Salesforce și monday.com pentru întregul spațiu EMEA. Acoperim exclusiv cu resurse interne toate fazele unui proiect de automatizare: consultanța inițială, arhitectura bazei de date, implementare efectivă, integrări, training personalizat și suport post-implementare.