Brandul american NYX Professional Makeup a inaugurat primul sau magazin din regiunea de nord – est. Noul magazin este situat in Palas Mall Iasi si propune o gama completa de produse de infrumusetare.


NYX Professional Makeup ocupa o suprafata de peste 60 mp la parterul galeriei Palas Mall si este cel de-al treilea magazin pe care brandul american il inaugureaza in reteaua nationala a companiei Iulius, dupa cele din proiectul mixt Iulius Town Timisoara si Iulius Mall Cluj.

Brand de cosmetice de peste Ocean propune peste 1.300 de produse profesionale, la un pret accesibil. In noua locatie din Palas Iasi, clientii au la dispozitie o gama completa de produse si accesorii de specialitate: farduri de ochi in diferite texturi, pigmenti cu finish metalic, rujuri mate sau cremoase, fonduri de ten sau baze pentru machiaj, pudre, iluminatoare, mascara.

NYX Professional Makeup a fost creat in anul 1999, in Los Angeles. Acesta este prezent la nivel international prin magazine specializate de cosmetice, dar si prin locatiile proprii. In Europa, brandul este disponibil in sute de magazine proprii, dar si in reteaua de parfumerii Douglas, Selfridges si Boots, unde este cotat ca fiind cel mai bine vandut brand de make-up. La nivel national, NYX Professional Makeup este prezent in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, iar, de acum, si in Iasi.

Inaugurat in mai 2012, ansamblul urbanistic Palas Iasi reprezinta cea mai mare investitie imobiliara din regiunea de nord-est a tarii, in valoare de peste 265 milioane de euro. Situat in centrul Iasului, ansamblul Palas este primul proiect de tip mixed-use din Romania si include: peste 270 de magazine, sase cladiri de birouri clasa A, un centru de evenimente cu cinci sali premium, un hotel de 4*, restaurante si cafenele tematice, parc de 50.000 mp, carusel, patinoar sezonier si alte facilitati de timp liber, precum si cea mai mare parcare subterana din Romania, cu peste 2.500 de locuri. Prin mixul inedit si complex de shopping si entertainment, Palas atrage anual peste 18,7 milioane de vizitatori, inclusiv din Republica Moldova

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri