Brandul portughez de accesorii Parfois a deschis un nou magazin, in premiera in regiunea de nord-est a tarii. Noul magazin Parfois se afla in Iulius Mall Iasi si ocupa o suprafata de aproximativ 100 mp la etajul 1 al mall-ului.

Acesta este cel de-al treilea magazin Parfois din reteaua nationala a companiei Iulius, dupa cele din Iulius Town Timisoara si Iulius Mall Cluj.

Brandul de accesorii Parfois ofera o gama larga de produse de calitate superioara, la preturi accesibile. Genti si portofele de dimensiuni variate, esarfe, palarii casual sau elegante, bijuterii pentru toate gusturile, incaltaminte si multe alte piese cu design actual sunt propunerile Parfois pentru un look in tendinte. Mai mult, colectiile magazinului includ si obiecte vestimentare la moda, precum ponchouri, cardigane, camasi, fuste, dar si articole sportive. Clientii Parfois pot gasi produse noi si pentru stiluri diferite in fiecare saptamana, fiind disponibile peste 4.200 de modele pe sezon.

Parfois a fost creat in anul 1994, in orasul Porto din Portugalia, de catre Manuela Medeiros. Brandul este prezent in 73 de tari si detine peste 1.000 de magazine in intreaga lume. Locatia din Iulius Mall Iasi este cea de-a noua deschisa in Romania.

Iulius Mall Iasi a fost inaugurat in aprilie 2000, la acea data fiind primul mall construit in afara Bucurestiului si al doilea din tara. Mall-ul iesean include 200 de magazine ale unor renumite branduri internationale, cinematograf multiplex Cinema City, o zona de food court, supermarket Carrefour Market, restaurante, cafenele, cofetarii, club de bowling si biliard, precum si un spatiu de joaca pentru copii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri