"La sfaristul anul acestuia an 2019 vom avea 36 de magazine, vor mai urma 4 deschideri de magazine, anul acesta intr-o perioada foarte scurta. Avem in plan si 10 deschideri anul viitor, dar depindem de dezvoltatori, daca vor livra centre comerciale", a declarat Catalin Pozdarie, director general Hervis Sports & Fashion Romania, in cadrul evenimentului Retail Arena, organizat de wall-street.ro.

Managerul spune ca magazinele vor fi deschise in orase cu putere ridicata de cumparare, fara a da detalii despre acestea.

Noi mergem in centre comerciale, retail parcuri, depinde de puterea de oras si de puterea de cumparare si de concurenti.

Cum pierd companiile "felia de tort" a clientilor de retail

"Sunt foarte multe companii care intra pe piata din Romania, sub mirajul acesta ca este in crestere puterea de cumparare, insa trebuie sa ne gandim ca acest indicator nu creste la fel de repede ca numarul de concurenti. Adica daca pe o piata intra foarte multi concurenti, taie din felia de tort pe care o ai", a precizat Pozdarie.

Evenimentul retailArena se adreseaza atat marilor lanturi de retail, magazinelor online cat si furnizorilor de servicii, specialistilor in logistica si marketing, proprietarilor de spatii comerciale si producatorilor din FMCG. retailArena 2019 este un eveniment sustinut de: Carrefour Romania, eMag, VTEX, Fan Courier, Mastercard, CustomSoft, Iulius Town, Metro, Answear.ro, Enterprise Concept, Filip & Company, La doi Pasi, Hervis, Leverage, ING, SAP, Colliers, JYSK, Danone, Cushman & Wakefield, Quik, Cris-Tim, Mondelez, Kik, Environ si Altex.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu