FlorideLux.ro, retailer de aranjamente florale si cadouri online si offline din Romania, estimeaza ca vanzarile online de flori vor creste cu 15% in acest an de Valentine’s Day fata de editia din 2019. Cu aceasta ocazie, pentru ziua de 14 februarie, compania preconizeaza triplarea numarului de comenzi zilnice.

Pentru Dragobete, FlorideLux.ro se asteapta la o crestere a comenzilor cu aproximativ 40% fata de o zi obisnuita. Astfel, potrivit companiei, cele doua sarbatori vor genera circa 12% din totalul vanzarilor anuale.

Cresterea comenzilor va fi potentata si de noul magazin FlorideLux din Bucuresti, deschis pe Bd. Libertatii nr. 22, de unde clientii vor avea posibilitatea sa cumpere pe loc buchete de flori, aranjamente florale, cutii cu trandafiri, cupole cu trandafiri criogenti, dar si cadouri speciale precum ciocolata si lumanari.

Pentru Ziua Indragostitilor, FlorideLux a lansat colectia „Prelude 2020”, in oferta careia se regasesc produse noi precum: cutiile in forma de inima din catifea, trandafirii din aur de 24K, trandafirii de sapun, dar si cateva produse de lux in componenta carora se afla trandafiri de Ecuador. De asemenea, clientii vor gasi in noua colectie si pachete pentru indragostiti sau clasicele buchete de trandafiri rosii.

Potrivit reprezentantilor companiei, pretul mediu pe care clientii FlorideLux il vor plati pentru un buchet de flori de Valentine’s Day va fi de 250 de lei. Cel mai scump aranjament floral din oferta pentru Ziua Indragostitilor sunt inimile tridimensionale din trandafiri criogenati care ajung la pretul de 1.000 de euro.

Din datele FlorideLux.ro, in topul oraselor care vor genera cele mai multe vanzari de Ziua Indragostitilor se afla Bucuresti, urmat de Constanta, Timisoara, Brasov, Ploiesti si Cluj-Napoca. Cei mai multi dintre clientii florariei in aceasta perioada sunt barbati, in proportie de 80% din totalul de clienti.

Pentru aceasta zi, compania a pregatit si o promotie speciala, cu o reducere de 10% pentru clientii care comanda pe loc din magazinul FlorideLux Izvor sau aleg comanda cu ridicare a produselor din magazin.

Grupul FlorideLux, cu o experienta de peste 16 ani in industria de flori si cadouri, are in portofoliul website-urile www.floridelux.ro - florarie online cu peste 5.000 de buchete si aranjamente florale si livrare gratuita in peste 12.000 de localitati din Romania, dar si oriunde in lume; www.cosuridelux.ro - magazine online de cosuri cadou, www.brazidecraciun.ro - magazine de brazi cu livrare la domiciliu, brazi artificiali, brazi naturali taiati si brazi in ghiveci; www.coroane.ro - magazine online de coroane funerare, jerbe funerare si alte accesorii, cu livrare gratuita in peste 12.000 de localitati din Romania.

Sursa foto: FlorideLux.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri