Noul magazin JYSK din Bucuresti se afla pe Strada Fizicienilor nr 15b, sector 3, si are o suprafata totala de 1.580 de metri patrati. In Bucuresti, JYSK mai are opt magazine, iar in apropierea Capitalei a deschis recent inca doua unitati, in Afumati si Balotesti. Dupa ziua inaugurari, magazinul JYSK Bucuresti Fizicienilor va fi deschis in fiecare zi, de luni pana sambata, intre orele 10.00 – 20.00 si duminica intre orele 10.00 – 18.00, potrivit comunicatului de presa.

Noul magazin JYSK din Timisoara este amplasat pe Calea Buziasului Nr. 11, Timisoara, si are o suprafata totala de 1.400 de metri patrati si va fi cel de-al treilea magazin JYSK din Timisoara. Dupa ziua inaugurari, magazinul va fi deschis in fiecare zi, de luni pana duminica, intre orele 10.00 – 20.00.

“Pentru cele doua deschideri am pregatit evenimente speciale, cu multe surprize pentru clienti si cu oferte speciale de deschidere la peste 1.500 de produse”, a declarat Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK Romania si Bulgaria.

Cele doua evenimente de deschidere vor avea loc joi, pe 20 februarie, de la ora 08.00. Primii 150 de clienti din fiecare magazin care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.

“Tinta noastra este sa avem 150 de magazine in Romania, sa fim prezenti in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori, astfel incat cat mai multi romani sa aiba acces facil la magazinele JYSK. Ne dorim sa deschidem cat mai multe magazine intr-un timp cat mai scurt, din pacate insa stocul de spatii de retail disponibile este insuficient. Pentru magazinele noastre cautam spatii moderne, de aproximativ 1.350 de metri patrati, dar ne este din ce in ce mai greu sa gasim spatii potrivite conceptului nostru, mai ales in orase mari, precum Bucuresti si Timisoara. Este un motiv in plus pentru care ne bucuram ca inauguram in aceeasi zi doua magazine in doua orase mari”, a explicat Hristu Geoge, development manager JYSK Romania.

JYSK este unul dintre retailerii de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in 52 de tari si numara un total peste 23.000 de angajati si peste 2800 de magazine. Detinuta de familia fondatorului, Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granitele tarii odata cu deschiderea unui magazin in Germania. JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

Sursa foto: JYSK Romania