Sterescu, CGS: Discrepante mari intre judete - cei din Miercurea Ciuc, incantati ca au carte de munca si le intra salariile la timp

Vladimir Sterescu este unul dintre cei mai titrati antreprenori din Romania, facand un exit de 8 milioane de euro in 2006 catre Computer Generated Solutions, companie a carei country manager este in prezent. CGS s-a extins anul acesta in Miercurea Ciuc si, recent, in Galati, avand in plan angajari masive. Afla mai multe despre planurile companiei de suport si outsourcing din emisiunea WALL-STREET 360.

Clientii CGS sunt companii din TOP 500 Fortune, topul celor mai mari companii la nivel global. In jur de 25% din cifra de afaceri CGS Romania este generata de clienti prezenti pe piata locala. Aceste companii sunt in special din domenii precum telecom, financiar, asigurari si retail. Restul de 75% din business este generat de clienti straini, in special din Europa, Orientul Mijlociu, Asia si SUA.

"Exista o discrepanta mare intre ceea ce ii satisface pe angajatii nostri, in functie de judete. Astfel, la Targu Jiu sau Miercurea Ciuc, cei mai multi sunt incantati de faptul ca le intra plata la timp si ca au carte de munca, lucru cu care cei din Bucuresti sau Sibiu, de exemplu, sunt obisnuiti si li se pare normal", spune el. Urmareste intreaga emisiune cu country manager-ul CGS.

Citește și
CGS Romania deschide un centru in Constanta si cauta 600 de angajati
Setari Cookie-uri