Emil Boc a fost reales de catre delegatii de la Conventia Nationala a PDL in functia de presedinte al partidului, cu 855 de voturi. La eveniment a fost prezent si presedintele Traian Basescu.
Rezultatele finale sunt, potrivit Mediafax: Emil Boc - 855 de voturi, Vasile Blaga - 498, Theodor Paleologu -24 de voturi.

Emil Boc a precizat, la Conventia Nationala a PDL, ca are trei obiective la presedintia partidului, respectiv continuarea procesului de modernizare a tarii, continuarea guvernarii si reformarea in continuare a formatiunii democrat-liberale.

Emil Boc a declarat anterior ca nu candideaza impotriva nimanui, ci ca victoriile de pana acum sa fie posibile si in continuare.

"Suntem intr-o competitie interna, nu intr-o confruntare. Confruntarea este in afara, cu cei din alianta socialista, care trebuie sa ramana in opozitie, unde le este locul", a adaugat el.

Boc a precizat apoi ca are trei obiective la presedintia PDL:

- continuarea procesului de modernizare a tarii si consolidarea PDL ca partid de dreapta;

- continuarea guvernarii, castigarea alegerilor din 2012 si mentinerea PDL la guvernare impreuna cu actualii parteneri de coalitie;

- reformarea in continuare a PDL, pentru ca orice partid trebuie sa tina pasul cu vremurile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri