Concertul sustinut de Roxette la Bucuresti, care a avut loc luni seara, a fost un succes pentru cei circa 15.000 de fani prezenti, care au putut asculta hit dupa hit, in premiera live, in interpretarea celebrului duo suedez, potrivit Mediafax.ro.
Din fericire pentru fanii Roxette, ploaia de luni seara s-a oprit cu o ora inainte de mult asteptatul eveniment. Aflati in premiera in Romania, cei doi membri Roxette au urcat pe scena de la Zone Arena mai mult decat punctuali, in jurul orei 20.10, in ropote de aplauze, si au deschis concertul cu piesa "Dressed For Success".

A urmat celebra "Sleeping in My Car", dupa care solista, Marie, imbracata in pantaloni si jacheta din piele, a salutat publicul si a spus ca "este o zi foarte speciala". De altfel, Marie a implinit 53 de ani chiar in ziua concertului de la Bucuresti. Cei prezenti nu au uitat acest lucru si au avut grija sa-i strige si sa-i cante "Happy birthday!", dar si sa ridice cartonase cu inimioare, in pauzele dintre melodii.

Cititi mai multe despre concertul Roxette pe 9AM.ro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri