Dealerul Seat Metrotehnica a devenit la inceputul acestui an importator si distribuitor al motocicletelor Ducati, urmand ca la finele acestei luni sa deschida in Bucuresti prima reprezentanta a marcii italiene in Romania, a declarat directorul de marketing al firmei, Carmen Rusu.
"Ducati este prezent in Romania in mod indirect prin diferiti dealeri si importatori din afara tarii inca din 2005. Incepand de anul acesta, marca Ducati este reprezentata oficial in Romania de Metrotehnica", a spus reprezentantul firmei, potrivit Mediafax.

Rusu a precizat ca importatorul va deschide pana la sfarsitul anului inca cinci centre dedicate marcii italiene la Cluj, Timisoara, Brasov, Bacau si Constanta.

"Ducati Romania vizeaza detinerea unei cote de piata de 10%, aceasta in speranta unei extinderi a fenomenului moto in Romania si bineinteles a unei cresteri economice generale", a adaugat directorul de marketing.

Principalii competitori ai Ducati sunt marcile Honda, Suzuki si Yamaha.

Metrotehnica, firma cu capital romanesc, este prezenta pe piata din anul 2004, ca dealer al marcii spaniole Seat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri