Turistii vor putea circula de astazi, ora 14:15, pe tronsonul Medgidia-Constanta, varianta ocolitoare a orasului Constanta, anunta Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.
Astfel, toti romanii care merg la mare vor putea, folosind centura municipiului Constanta, sa ajunga direct in statiunile din sudul litoralului, fara sa mai fie nevoiti sa traverseze municipiul Constanta si sa ingreuneze traficul.

Din aceasta toamna si camioanele vor putea ocoli municipiul Constanta, folosind tot soseaua de centura.

Despre soseaua de centura a Constantei

Soseaua de centura a Constantei va avea o lungime totala de 21 de kilometri si va incepe de la DN 2A, in localitatea Ovidiu, de la podul dintre Poarta Alba si Canalul Midia.

Traseul traverseaza municipiul Constanta prin partea vestica si se intalneste cu DN3. In continuare, trece prin vecinatatea comunei Cumpana, apoi se intersecteaza cu DN 39, dupa care ajunge in Portul Constanta Sud - Agigea.

Drumul, realizat de JV FCC Construccion & Astaldi S.p.A, va avea cinci noduri rutiere, 11 poduri si 10 pasaje. Lucrarile au inceput in noiembrie 2008, cu termen estimat de finalizare de 36 de luni.

Programul deschiderii traficului

13.30 - 13.40 Prezentarea lucrarilor la Podul peste Canal
13.40 - 14.00 Deplasare Autostrada - Varianta de Ocolire
14.00 - 14.15 Intersectie Varianta de Ocolire cu DN 39 - declaratii de presa
14.15 Deschiderea traficului (se dau la o parte bidoanele)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri