Cea de-a doua generatie a modelului Dacia Logan ar putea fi lansata pe o platforma modificata care va prelua trenul de rulare de la Renault Fluence, potrivit Caradisiac.
Logan va creste in dimensiuni, ajungand la 4.40 m lungime, de la 4,25 m in prezent.

Intrucat cererea este mai mare pentru modelele sedan in partea de sud a Europei, iar in Occident se cauta hatchback, Dacia ar putea crea doua versiuni de caroserie.

Dacia a anuntat inca de anul trecut ca va lansa cea de-a doua generatie a modelului Logan in partea a doua a anului 2012, informatie confirmata si in prezent.

Renault vrea sa mentina pretul de vanzare si sa reproiecteze masina fara a costa prea multi bani, insa noul Logan ar putea fi mai scump cu 200 euro.

Motoare pe benzina: 75 - 105 CP
Motoare diesel: 70 - 110 CP
Lungime: 4,40 m

Cititi si Dacia va lansa 8 modele pana in 2015.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri