Am inceput anul cu o solutie propusa pentru problema care-i afecteaza pe multi romani: stabilirea unui drum cu sens unic DN1 intr-o directie si a altuia in celalalta. Ce opinie aveti? Este aceasta o solutie? Va reduce drumul cu sens unic coloanele de masini de pe DN1?
Context: ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a comentat problema aglomeratiei din trafic de pe DN 1 Brasov- Ploiesti afirmand ca poate exista o solutie, care nu a fost insa discutata, respectiv a stabilirii unui drum cu sens unic intr-o directie si a altuia in celalalta.

"Poate exista o solutie, n-am discutat-o. Poate reusim sa stabilim un drum cu sens unic intr-o directie si altul in alta directie. Nu stiu, sa vedem. Macar s-ar mai putea fluidiza cat ar fi necesar, sase luni, un an", a spus Stroe, raspunzand unei intrebari legate de problemele in trafic de pe ruta Brasov-Bucuresti.

In acelasi context, ministrul Afacerilor Externe a subliniat ca aglomeratia in trafic pe Valea Prahovei - o constanta atat in perioada sarbatorilor, cat si in weekend-uri - este cauzata si de "situatia infrastructurii" si ca, in lipsa unei solutii, "ne vom chinui" din acest punct de vedere pana la finalizarea autostrazii Bucuresti-Brasov.

"Din cauza situatiei infrastructurii, din cauza perioadei la care ne referim - Craciun, Anul Nou...nu vedeti ca weekend de weekend exista o problema, dar cand, in ziua dinaintea Craciunului, in zona Predealului ai 52.000 de masini, cata Politie sa pui? De la Predeal pana la Comarnic, spre Nistoresti, n-ai cum sa treci. Nu se poate", a mai spus Radu Stroe, potrivit Mediafax.

Traficul rutier pe DN 1 Brasov - Ploiesti, dar si pe DN 1A Brasov - Sacele - Cheia - Ploiesti, recomandat ca ruta alternativa, s-a desfasurat bara la bara, ore in sir, miercuri, in ultima zi a mini-vacantei de Anul Nou, dupa ce peste 10.000 de turisti si-au petrecut Revelionul 2013 in statiunile de pe Valea Prahovei.

Si joi, la pranz, s-a circulat cu dificultate pe DN 1, pe Valea Prahovei formandu-se coloane de masini pe sensul de urcare spre munte, intre Comarnic si Nistoresti si in zona statiunilor.

Va propunem sa ne raspundeti la Intrebarea Saptamanii de pe Wall-Street.ro: ce opinie aveti: un drum cu sens unic intr-o directie si altul in alta directie pentru DN1, o solutie?


Noi, jurnalistii de la Wall-Street, adresam in fiecare zi sute de intrebari oamenilor de afaceri, analistilor si tinerilor antreprenori. Insa este tot mai importanta pentru noi opinia cititorilor. Vrem sa intelegem mai profund parerile utilizatorilor. Scriem pentru cititori si vrem sa va cunoastem mai bine.

Asa s-a nascut conceptul de INTREBAREA PENTRU CITITORII WALL-STREET. Dezbatere propusa si moderata de Claudiu Vrinceanu, redactor sef la wall-street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri