Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, joi, ca a constatat acum, cand Florin Georgescu a inceput "sa se uite prin hartii", ca nici Guvernul Boc, nici Guvernul Ungureanu nu au prevazut bani pentru reintregirea salariilor, Ponta sustinand ca situatia este "mult mai rea" decat a fost prezentata.
"Acum, cand Florin Georgescu a inceput sa se uite pe hartii, pe buget, rezulta foarte clar ca nici Guvernul Boc si nici Guvernul Ungureanu nu au prevazut bani pentru cresterea salariilor, nu au alocat niciun leu pentru restituirea sumelor incasate ilegal de la pensionari", a spus Ponta, citat de Mediafax.

El a sustinut ca, in schimb, Guvernul "nu s-a abtinut de la a aloca bani clientelei politice, in special baronilor locali ai PDL", criteriul fiind exclusiv politic.

Presedintele PSD, a mai declarat, ca va trimite la Parlament, in cursul serii, componenta Guvernului si programul de guvernare.

El a precizat ca face acest lucru pentru ca vineri se vor reuni Birourile Permanente ale celor doua Camere.

Componenta Guvernului si programul de guvernare vor fi depuse la Parlament cel mai probabil in jurul orei 19.00.

Conducerile Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni probabil, vineri, la ora 10.00, pentru a stabili calendarul audierilor ministrilor propusi in Cabinetul Victor Ponta, anuntat, miercuri, chestorul Senatului Radu Berceanu (PDL).

"S-a discutat despre o posibila sedinta a Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului pentru vineri. Am fost informati ca probabil joi vor fi depuse la Parlament atat programul de guvernare cat si lista cu ministrii propusi, astfel incat vineri dimineata, la ora 10.00, sa avem Birourile Permanente reunite", a mentionat acesta, dupa sedinta Biroului Permanent al Senatului.

El a aratat ca propunerea care se va discuta in cadrul Birourilor Permanente reunite va fi ca luni, incepand cu ora 10.00, sa aiba loc sedintele Comisiilor de specialitate pentru audierea ministrilor propusi si de la ora 17.00 sau 18.00.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri