Reteaua Opel din Romania se extinde cu doua noi showroom-uri, in Bucuresti si Cluj, marca auto germana ajunge astfel la 33 de centre de vanzare.
Noile spatii din Bucuresti si Cluj-Napoca au rol de showroom si reparator autorizat, oferind intreaga gama de servicii pentru automobile si autovehicule comerciale usoare: vanzare, service, piese de schimb si accesorii, consiliere financiara etc.

Investitorul din Bucuresti este Radacini Motors, care a deschis un showroom in Militari, la iesirea spre autostrada Bucuresti – Pitesti.

Radacini Motors are trei showroom-uri Opel in Bucuresti si este prezent si in orasele Brasov, Galati, Braila si Constanta.

Investitia de la Cluj a fost facuta de Polymobile, care a deschis un centru de vanzari Opel in apropierea aeroportului, Sat Sannicoara, Comuna Apahida.

Anul trecut, Opel a inaugurat in octombrie showroom-ul partenerului Ande Motors din Iasi.

Cel mai nou model Opel in Romania este noul SUV sub-compact Mokka lansat la finalul anului 2012. Anul acesta, va sosi si autoturismul de oras Adam.

Opel va mai prezenta anul acesta si modelul decapotabil Cascada.

In 2013 va fi lansata o noua gama de motoare pe benzina de dimensiuni medii, cu turbocompresor si injectie directa de carburant. Aceasta va fi urmata de o noua generatie de motoare turbo-diesel de dimensiuni medii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri