Colina Motors, dealer Ford, companie de tuning si distribuitor de accesorii pentru sporturile cu motor, estimeaza ca va realiza in 2007 o cifra de afaceri de 20 milioane euro, cu aproximativ 35% mai mult decat in 2006.
Colina Motors a inregistrat anul trecut afaceri de 14,5 milioane euroo, iar in acest an estimeaza o crestere de peste 35%, pana in jurul valorii de 20 milioane euroo, pe fondul previziunilor legate de principala activitate a companiei, comercializarea automobilelor Ford, a precizat directorul general al companiei, Alexandru Pitigoi, citat de NewsIn.

Astfel, in 2005 Colina Motors a vandut in jurul a 440 de automobile Ford, in 2006 vanzarile au atins 860 de unitati, iar pentru acest an este asteptata o crestere cu 50%, pana la 1.300 de unitati. Activitatea de comercializare a automobilelor Ford reprezinta 70% din cifra totala de afaceri a companiei.

Cifra de afaceri din 2006 a fost de peste trei ori mai mare decat in cea din 2005 cand Colina Motors a desfasurat afaceri de 4,2 milioane euroo si a obtinut un profit net de aproximativ 500.000 euroo.

Daca la sfarsitul lui 2005 compania avea 55 de angajati, acum are 70, iar la sfarsitul anului va ajunge la 150, deoarece Colina Motors va deschide, in august, al doilea sau complex cu showroom pentru Ford, pentru tuning si pentru sporturile cu motor, in zona Popesti - Leordeni.

Colina Motors a dechis primul sau showroom in nordul capitalei in anul 2005. in prezent, pe langa vanzarea de automobile Ford, firma comercializeaza si masini modificate la comanda de companiile Brabus si Startech, accesorii de strada, tuning si raliu si piese pentru sporturile cu motor.

Pe langa acestea, Colina Motors ofera asistenta tehnica specializata in activitati de motorsport, pachete de servicii post - vanzare, programe pentru posesorii de flote auto si servicii buy-back plus masini second-hand.

Din acest an, Colina Motors a devenit partener al companiei Pirelli in toate activitatile de comercializare si promovare legate de sporturile cu motor. Colina Motors este unic distribuitor in Romania al acestor anvelope italiene.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri