Romcar, importatorul Ford in Romania, a vandut peste 2.600 de automobile in noiembrie, in crestere cu 127% fata de aceeasi luna a anului precedent, iar de la inceputul anului s-au vandut 19.501 unitati Ford in tara.
Vanzarile din noiembrie au crescut, de asemenea, cu 14.68% fata de luna octombrie, de la 2.268 la 2.601 unitati. Aceste rezultate duc la 19.501 numarul de autovehicule Ford vandute in primele unsprezece luni ale anului, cu mai mult de 2.000 de unitati peste tinta stabilita pentru intregul an 2007.

Rezultatele obtinute in luna noiembrie se datoreaza in principal evolutiilor modelelor Ford Focus si Ford Fiesta. Vanzarile Ford Focus au atins 1.044 unitati, o crestere de 237% fata de luna noiembrie a anului trecut, iar vanzarile modelului Fiesta au atins cel mai inalt nivel de la lansarea acestuia pe piata din Romania – 932 de unitati, cu 139% mai mult decat in noiembrie 2006.

"Ultimele luni au adus vanzari record in reteaua Romcar. Le privim ca fiind rezultatul investitiilor din ultimii ani in pregatirea echipei, a procedurilor si instrumentelor de lucru, al unei bune relatii cu partenerii nostri, care la randul lor au investit in consolidarea retelei pentru a putea oferi clientilor servicii la cele mai inalte standarde", a declarat directorul general Romcar, Catalin Gavra.

Reteaua Romcar a ajuns in acest an la 26 de locatii de distributie si 24 de unitati de service care opereaza la standardele companiei, dezvoltarea retelei fiind unul din obiectivele principale ale companiei.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 14 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri