Audi a vandut in primul semestru al anului la nivel mondial 516.000 de masini depasind cu 2% tinta preconizata, potrivit just-auto.com.
In ciuda cerereii in scadere in Europa Occidentala si In SUA, cresterea vanzarilor Audi a fost alimentata de Asia-Pacific si Europa de Est.

In Europa de Est vanzarile Audi au crescut cu 15,1% la 22.400 de unitati. Vanzarile in Rusia au crescut cu 19,1% la 8.660 de unitati.

Vanzarile in Asia-Pacific au avansat cu 19,9% la 78.900 de unitati. In China vanzarile au crescut cu 22,8% la 60.509 de masini.

Audi a spus ca se asteapta la cresteri importante in a doua jumatate a anului, ca urmare a lansarii de noi modele.

"In 2008 vom atinge vanzari record de peste un milion de autoturisme, pentru prima data In istoria noastra", a spus presedintele Rupert Stadler. Audi a vandut 964.151 autoturisme In 2007.

Noile modele A3 si A6 vor veni curand si este de asteptat sa ofere un alt impuls pentru cresterea vanzarilor, In urmatoarele luni.

"Vom lansa in iulie A3. Pentru A4, versiuni noi de motorizare vor sosi curand, iar in septembrie vanzarile vor incepe in SUA”, a declarat seful de vanzari si marketing Peter Schwarzenbauer. Mai tarziu, Audi va introduce noul Q5 si un nou A6.

"Vom culege recompense in cel de-al patrulea trimestru," a adaugat Schwarzenbauer.

Incepand din 2015 Audi isi va extinde gama de la 26 de modele in prezent la 40.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri